Team

Bij Tandheelkundig Centrum Nootdorp staat er een vakkundig en enthousiast team tandartsen en specialisten voor u klaar. Ons team is onder andere gespecialiseerd in implantologie, cosmetische tandheelkunde, endodontologie (wortelkanaalbehandelingen), kronen en bruggen en kindertandheelkunde.

Wij stellen ons hieronder aan u voor.

Onze tandartsen

 • Drs. Z. Rahiminejad

  Implantologie, Cosmetische tandheelkunde

  Oprichter Drs. Z. Rahiminejad heeft een enorme passie voor innovatie, schoonheid en perfectie in de wereld van de tandheelkunde. Daarom heeft zij zich na haar opleiding tandheelkunde aan de Faculteit der Tandheelkunde (ACTA) verder gespecialiseerd.

  “Als eigenaar van Tandheelkundig Centrum Nootdorp wil ik het allerbeste voor mijn patiënten. Daarom ga ik altijd een stap verder als het gaat om resultaatgerichte behandelingen. Hierdoor worden de beste behandelmethodes geselecteerd om samen met mijn team van specialisten deze perfect uit te kunnen voeren met maximaal resultaat.”

  Hiervoor heeft zij verschillende postacademische specialisaties gevolgd, bij diverse tandartspraktijken ervaring opgedaan en blijft zij zich steeds verder ontwikkelen in de wereld van de tandheelkunde. Vanaf 2006 heeft zij een 2,5 jaar durende opleiding Master of Science Orale Implantologie op de Donau Universiteit in Krems gevolgd. Drs. Z. Rahiminejad is officieel Master of Science in Orale Implantology en gecertificeerd als implantoloog door de Nederlandse Vereniging van Orale Implantologie (NVOI). Daarnaast heeft ze een team samengesteld van specialisten die uitblinken in specifieke vakgebieden binnen de tandheelkunde.

  Drs. Z. Rahiminejad is tevens beoordeeld met een 8.0 op basis van 25 ervaringen via Zorgkaart Nederland.

  Bekijk hier haar CV

  Gespecialiseerd in: Implantologie Cosmetische tandheelkunde

 • Ciprian Dehelean

  Endodontologie, Wortelkanaalbehandelingen

  “Als tandarts en specialist in endodontologie (wortelkanaalbehandelingen) is de liefde voor deze specifieke behandeling ontstaan tijdens mijn studies in Roemenië aan de Faculty of Dental Medicine Timisoara. Het team van Tandheelkundig Centrum Nootdorp werkt uitsluitend met innovatieve behandelingen om ontstekingen direct bij de kern aan te pakken. Hierdoor verdwijnen klachten vrijwel direct en dat geeft voldoening. Het blijft elke dag opnieuw een uitdaging om het gebit van onze patiënten weer mooier en gezonder te maken.”

  Gespecialiseerd in: Wortelkanaalbehandeling

Onze medewerkers

 • Lisette Manté

  Office manager

 • Safina Sadloe

  Gediplomeerd Preventie-assistente. In opdracht van tandarts bevoegd tot geven van anesthesie, maken van afdrukken en noodkronen. Gebitsreiniging en maken van röntgenfoto's. In het bezit van de benodigde diploma's.

 • Shaleh Rahiminejad

  Gediplomeerd Paro- preventie assistente. De Paro-preventieassiste is een gespecialiseerde preventieassistente. Zij richt zich op de nazorg en initiële therapie bij patiënten, die eventueel in een voorgaand stadium door de mondhygiëniste zijn behandeld. Daarnaast voert zij klasse I en klasse II restauraties uit. De Paro-preventieassistente is nader geschoold in het verbeteren en stabiel houden van de tandvleesconditie.

 • Marcel van Dijk

  Financieel Manager. De financieel manager is verantwoordelijk voor de bedrijfsadministratie. Is verantwoordelijk voor de financiële administratie (crediteuren-, debiteuren- en salarisadministratie)

 • Nadine Jankie

  Tandartsassistente

Vakkundig personeel

In onze praktijk besteden we veel tijd en aandacht aan de vakkundigheid en kwaliteit van ons team. Daarom worden onze specialisten continue bij- en nageschoold, zodat u een behandeling krijgt volgens de laatste technieken en modernste methodes.

Om dit te waarborgen is ons team voortdurend bezig met:

 • Het volgen van bij- en nascholing
 • Het lezen van vakliteratuur
 • Studiegroepen bijwonen
 • Themaprojecten bijwonen
 • Het bezoeken van klinische avonden

Als u meer wilt weten over onze praktijk of u wilt zich aanmelden als nieuwe patiënt, klik dan op één van onderstaande buttons.