Tandarts in Nootdorp Upenburg Brasserhout Leidschenveen

Tandarts in Ypenburg

Goede mondhygiëne is belangrijk op dagelijkse basis. Daarvoor poetsen we natuurlijk onze tanden, flossen we en wie weet doet u er wel nog meer aan om uw gebit dagelijks schoon te houden. Wilt u het echt goed aanpakken en bent u in Ypenburg op zoek naar een (nieuwe) tandarts voor uzelf of voor het hele gezin? Dan kunt u terecht bij Tandheelkundig Centrum Nootdorp, een zeer ervaringen tandarts bij Ypenburg.

Tandheelkunde in Ypenburg

Naast periodieke gebitscontroles is het tevens mogelijk wortelkanaalbehandelingen uit te laten voeren en protheses te laten plaatsen. Uiteraard biedt de praktijk ook reguliere tandheelkunde aan. Er is altijd ruimte voor nieuwe patiënten en voor mensen in Ypenburg en omgeving is de praktijk goed te bereiken met het openbaar vervoer, de auto of de fiets. U komt op een betrouwbaar adres, omdat de tandarts voor regio Ypenburg aangesloten is bij het Kwaliteitsregister Tandartsen.

Kennis en vakkundigheid zullen altijd up-to-date gehouden worden. Het aanbod is ruim: tandheelkundige behandelingen, implantologie en esthetische tandheelkunde, preventie en mondhygiëne, tanden bleken, orthodontie, facings en fillers. Het is zeer prettig dat alle behandelingen op één adres plaatsvinden.

Tandheelkunde voor kinderen bij Tandheelkundig Centrum Nootdorp

Bij kinderen is het meest voorkomende probleem gaatjes in het melkgebit. Daarom vinden wij het heel belangrijk om goede voorlichting te geven en richten we ons op preventie. Onze praktijk is dan ook gespecialiseerd in kindertandheelkunde. Het advies is om kinderen vanaf twee jaar mee te nemen naar de periodieke controles. Op deze manier raken zij vertrouwd met de tandarts en leert u ze van jongs af aan dat een tijdig bezoek aan de tandarts voor iedereen belangrijk is en erbij hoort.

Als ouder wordt u daarnaast bij ons ingelicht over hoe gaat voorkomen kunnen worden. U als ouder hebt hier het beste zicht op en wij geven u graag de juiste tips mee waarmee u kunt waarborgen dat het gebint van uw kind zich gezond blijft ontwikkelen. De voorlichting die u krijgt, bestaat niet alleen uit goede poetsinstructies maar ook uit adviezen over voeding. Dit laatste kan zeker ook veel invloed hebben op de gezondheid van een gebit.

Tweemaal daags 2 minuten poetsen

We hebben het allemaal geleerd: twee keer per dag, twee minuten tandenpoetsen. Een hele grote groep mensen houdt zich hier dan ook keurig aan. Maar wat men vaak vergeet is dat twee keer per jaar een periodieke controle bij de tandarts óók hoort bij een goede mondverzorging. Een schone mond verlaagt het risico op vervelende ziektes en aandoeningen elders in uw lichaam.

Zowel het tandenpoetsen zelf als de controles zijn dan ook zeer belangrijk. Met verschillende tandheelkundige diensten kan de tandarts, samen met u, werken aan een gezond gebit. Schrijf u daarom nu in bij onze tandartspraktijk voor de regio Ypenburg. Hier kunt u terecht met het hele gezin en gebruik maken van een ruim zorgaanbod.

Waarom 2x per jaar voor controle naar de tandarts gaan belangrijk is? Een schone mond verlaagt risico op ziektes en aandoeningen.

Wat doet de mondhygiënist(e)?

Wie regelmatig last heeft van gaatjes, ontstoken tandvlees, aanslag op het gebit, een vieze smaak of slechte adem, sturen wij door naar een van onze preventieassistentes of mondhygiënisten. Zij zijn ook werkzaam in de tandartspraktijk voor de regio Ypenburg en richten zich vooral op de preventie. Zo zullen zij u informeren over hoe u gaatjes kunt voorkomen en hoe u uw tandvlees gezond kunt houden.

Bij een vergevorderde tandvleesontsteking zal vooral de mondhygiëniste de behandeling overnemen. Daarnaast wordt er door deze medewerkers een algehele gebitsreiniging verzorgd, verwijderen ze aanslag en tandsteen en kunnen ze tanden bleken. Ook een fluoridebehandeling, sealen en het onderhoud van implantaten valt onder hun takenpakket.

Tanden bleken en andere gebitsverfraaiing

Waar voorheen de focus lag op alleen de functie van het gebit, is er in de huidige moderne tijd ook steeds meer ruimte gekomen voor het uiterlijke aspect. Een mooie, witte glimlach is de standaard waar steeds meer mensen aan willen voldoen. En heeft u die niet al zo wit als u zou willen van uzelf? Dan kan daar tegenwoordig makkelijk gewoon bij de tandarts iets gedaan worden. Uiteindelijk kan door voeding de kleur van uw tanden veranderen en daarom is het mogelijk uw tanden te laten bleken. Met een aantal tinten lichter haalt u weer de kleur van vroeger terug. U kunt in onze praktijk uw tanden laten bleken, maar ook op andere manieren uw gebit laten verfraaien.

Om uw gebit te verfraaien zijn er allerlei moderne technieken die ook wij in onze praktijk aanbieden. Afwijkingen aan de stand van uw tanden kunnen bijvoorbeeld heel mooi gecorrigeerd worden met een onzichtbare beugel. Maar ook het aanbrengen van een facing is een mogelijkheid. Dit is een zeer dunne porseleinen laag die de voorkant van uw tanden bedekt. Problemen als kleurverschillen, stand van de tanden of spleetjes tussen de tanden kunnen hiermee verholpen worden. Door goede voorlichting doen mensen tegenwoordig langer met hun gebit.

Een laatste fantastische service is een behandeling met fillers. Maar ook voor het verminderen van lachlijnen, kraaienpootjes of hangende mondhoeken kunt u terecht bij Tandheelkundig Centrum Nootdorp. Vraag gerust naar de opties bij uw bezoek aan onze tandartsenpraktijk nabij Ypenburg.

Afspraak maken

Als u een afspraak wilt maken bij onze tandartspraktijk nabij Ypenburg, kunt u van maandag t/m vrijdag bellen tussen 08.00 – 17.00 uur naar 015 285 1000 of online een afspraak maken. Daarnaast zijn we ook te bereiken via info@tandarts-nootdorp.nl.

Heeft u al een afspraak staan maar wilt u deze annuleren of wijzigen? Wij vragen u dan vriendelijk om dit uiterlijk 48 uur van tevoren door te geven.

Inschrijven als nieuwe patiënt

Wilt u zich bij ons inschrijven als nieuwe patiënt? Dan kunt u dat makkelijk online doen. Wij zullen uw inschrijvingen digitaal bevestigen en u kunt uw eerste afspraak direct bij ons inplannen.

Wij zijn een veelzijdige tandartsenpraktijk nabij Ypenburg waar iedereen welkom is, ongeacht de klachten.

 

Misschien zijn deze pagina’s ook interessant voor u:
Tandarts LeidschenveenEsthetische tandheelkunde | Implantologie | Tandheelkunde