Tandarts in Nootdorp Upenburg Brasserhout Leidschenveen

Tandarts in Leidschenveen

Gaat u al regelmatig naar de tandarts of ‘hoeft’ u eigenlijk nooit naar eigen zeggen? Het feit dat u nu op onze website kijkt, betekent in ieder geval dat u waarde hecht aan uw mondhygiëne en daar helpen wij u maar al te graag bij. Goede mondhygiëne is belangrijk voor uw gezondheid en natuurlijk wel zo fijn en fris. Zoekt u een tandarts in Leidschenveen? Dan kunt u terecht bij Tandheelkundig Centrum Nootdorp. Wij zijn goed bereikbaar vanaf de wijk Leidschenveen!

Schone mond verlaagt risico op ziektes en aandoeningen

Poetst u netjes twee keer per dag uw tanden? Want dat is natuurlijk hoe het hoort om uw gebit dagelijks goed schoon te houden. De meeste mensen houden zich hier keurig aan, want uw lach is toch uw visitekaartje. Vaak wordt echter vergeten dat twee keer per jaar een periodieke controle bij d tandarts óók hoort bij een goede en complete mondverzorging. Een schone mond verlaagt het risico op vervelende ziektes en aandoeningen elders in het lichaam.

Zowel het tandenpoetsen zelf als de controles zijn dan ook zeer belangrijk. Met verschillende tandheelkundige diensten kan de tandarts, samen met u, werken aan een gezond gebit. Schrijf u daarom nu in bij onze tandartspraktijk voor de regio Leidschenveen. Hier kunt u terecht met het hele gezin en gebruik maken van een ruim zorgaanbod.

Onze behandelingen

Tandheelkunde Centrum Nootdorp is een tandarts vlakbij Leidschenveen waar u terecht kunt voor de volgende behandelingen:

✓ Halfjaarlijkse controles

✓ Tandheelkunde

✓ Esthetische tandheelkunde

✓ Implantologie

✓ Preventie en mondhygiëne

✓ Orthodontie

✓ Kindertandheelkunde

Tandheelkunde

Onder tandheelkunde vallen de meest bekende tandartsbehandelingen. Deze behandelingen zijn echt gericht op het verbeteren of behouden van de gezondheid van uw gebit. Behandelingen waarvoor u bij ons terecht kunt die uw tanden en kiezen gezond houden zijn: sealen, vullingen, kronen en bruggen plaatsen, een wortelkanaalbehandeling en CEREC.

Esthetische tandheelkunde

Onder esthetische tandheelkunde vallen: orthodontie, facings, tanden bleken en behandelingen met fillers. Esthetische tandheelkunde is ontstaan uit de behoefte om ook het uiterlijk van uw mond en gebit te verbeteren. Tandstandcorrecties, tandenbleken en andere verfraaiingen van het gebit zijn tegenwoordig heel normaal en kunt u gewoon bij ons als tandarts in Leidschenveen laten uitvoeren.

Om uw gebit te verfraaien zijn er allerlei moderne technieken die ook wij in onze praktijk aanbieden. Afwijkingen aan de stand van uw tanden kunnen bijvoorbeeld heel mooi gecorrigeerd worden met een onzichtbare beugel. Maar ook het aanbrengen van een facing is een mogelijkheid. Dit is een zeer dunne porseleinen laag die de voorkant van uw tanden bedekt. Problemen als kleurverschillen, stand van de tanden of spleetjes tussen de tanden kunnen hiermee verholpen worden. Door goede voorlichting doen mensen tegenwoordig langer met hun gebit.

Uiteindelijk kan door voeding de kleur van uw tanden veranderen en daarom is het mogelijk uw tanden te laten bleken. Met een aantal tinten lichter haalt u weer de kleur van vroeger terug. Een laatste fantastische service is een behandeling met fillers. Maar ook voor het verminderen van lachlijnen, kraaienpootjes of hangende mondhoeken kunt u terecht bij Tandheelkundig Centrum Nootdorp.

Implantologie

Implantologie staat voor het plaatsen van implantaten zoals kronen en bruggen of overkappingsprotheses op implantanten. Implantaten worden geplaatst wanneer een kies of tand zodanig beschadigd is en verwijderd moet worden. Een implantaat vervangt de missende tand of kies, zodat u geen gaten in uw gebit heeft. Implantanten kunnen ook ingezet worden om een kunstgebit prettig vast te zetten.

Preventie en mondhygiëne

Wie regelmatig last heeft van gaatjes, ontstoken tandvlees, aanslag op het gebit, een vieze smaak of slechte adem, sturen wij door naar een van onze preventieassistentes of mondhygiënisten. Zij zijn ook werkzaam in de tandartspraktijk voor de regio Leidschenveen en richten zich vooral op de preventie. Zo zullen zij u informeren over hoe u gaatjes kunt voorkomen en hoe u uw tandvlees gezond kunt houden.

Bij een vergevorderde tandvleesontsteking zal vooral de mondhygiëniste de behandeling overnemen. Daarnaast wordt er door deze medewerkers een algehele gebitsreiniging verzorgd, verwijderen ze aanslag en tandsteen en kunnen ze tanden bleken. Ook een fluoridebehandeling, sealen en het onderhoud van implantaten valt onder hun takenpakket.

Tandheelkunde voor kinderen

De praktijk is ook gespecialiseerd in kindertandheelkunde. Het advies is om kinderen vanaf twee jaar mee te nemen naar de periodieke controles. Op deze manier raken zij vertrouwd met de tandarts en leert u ze van jongs af aan dat een tijdig bezoek voor iedereen belangrijk is. Bij kinderen is het meest voorkomende probleem gaatjes in het melkgebit. Daarom vinden wij het heel belangrijk om goede voorlichting te geven en richten we ons op preventie.

Ouders worden ingelicht hoe gaatjes voorkomen kunnen worden. Deze voorlichting bestaat niet alleen uit goede poetsinstructies maar ook uit adviezen over voeding. Dit laatste kan zeker ook veel invloed hebben op de gezondheid van een gebit.

Alles in één tandheelkunde centrum

We noemen onszelf niet voor niets een tandheelkundig centrum, u kunt voor alles bij ons terecht. Van hele uitgebreide bot defecten kunnen fixen tot tandheelkunde op heel hoog niveau; onze tandartsen en andere specialisten kunnen het. Om deze hoge kwaliteitsvaardigheden te behandelen, hebben ze dan ook veel opleidingen (in het buitenland) gevolgd.

Naast periodieke gebitscontroles is het tevens mogelijk wortelkanaalbehandelingen uit te laten voeren en protheses te laten plaatsen. Uiteraard biedt de praktijk ook reguliere tandheelkunde aan. Er is altijd ruimte voor nieuwe patiënten en voor mensen in Leidschenveen en omgeving is de praktijk goed te bereiken met het openbaar vervoer, de auto of de fiets. U komt op een betrouwbaar adres omdat de tandarts voor regio Ypenburg aangesloten is bij het Kwaliteitsregister Tandartsen.
Kennis en vakkundigheid zullen altijd up-to-date gehouden worden. Het is voor u als cliënt zeer prettig dat alle behandelingen op één adres plaatsvinden.

Afspraak maken

Wilt u zich bij onze tandarts nabij Leidschenveen inschrijven en een afspraak maken? Dat kan direct online via het inschrijfformulier op onze website. Bellen voor een afspraak kan van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 – 17.00 uur naar 015 285 1000. U bent van harte welkom in onze tandheelkundecentrum.

Een veelzijdige praktijk voor Leidschenveen waar iedereen welkom is, ongeacht de klachten.

 

Misschien zijn deze pagina’s ook interessant voor u:
Tandarts Ypenburg | Esthetische tandheelkunde | Implantologie | Tandheelkunde