About us

Our team

Een professioneel team van specialisten.
Wij werken met gespecialiseerde behandelteams. Dit zorgt ervoor dat wij heel kunnen gericht inspelen op uw wensen en behoeften. Deze teams staan onder leiding van drie vakkundige tandartsen, met ieder hun eigen specialismen.

 • Drs. Z. Rahiminejad

  Tandarts-implantoloog

  Drs. Z. Rahiminejad is in 1988 aan haar studie tandheelkunde aan de universiteit van Amsterdam ACTA begonnen. Deze opleiding heeft zij in 1993 met goede resultaten afgerond. Gedurende twee jaar na haar afstuderen is zij in meerdere algemene praktijken werkzaam geweest. In 1995 is zij voor zichzelf begonnen, waarna zij haar interesse in cosmetische tandheelkunde en implantologie is gaan verbreden. Hiervoor heeft zij aan talrijke postacademische cursussen deelgenomen, zowel in Nederland als in het buitenland. Vanaf 2006 heeft zij een 2,5 jaar durende opleiding Master of Science Orale Implantologie op de Donau Universiteit in Krems begonnen In 2009 heeft zij deze opleiding met goede resultaat afgerond. Sinds dien is zij officieel Master of Science in Orale Implantologie.

  Specialized in: Bleach

 • Specialist 2

  Bleken

  Omschrijving

  Specialized in: Bleach

 • Drs. T. Arts

  Tandarts

 • Tandartsassistente 2

  Assistente

 • Tandartsassistente 3

  Test

The clinic

In onze praktijk maken we gebruik van de modernste technieken om ervoor te zorgen dat we u zo goed mogelijk kunnen behandelen.
Neem eens een kijkje met de virtuele tour: