Behandelingen

Tandheelkundig Centrum Nootdorp voert gespecialiseerde behandelingen uit om uw gebit gezond te houden. De reguliere tandheelkunde en kindertandheelkunde staan bekend om controle-afspraken voor volwassenen en kinderen van alle leeftijden. Bij TCN kunnen alle tandheelkundige ingrepen gedaan worden. Mocht de behandeling complexer worden, dan beschikken wij over de specialisaties om een behandelplan op te stellen dat geschikt is voor uw tandproblemen en bij uw persoonlijke wensen past.

Bekijk hieronder alle behandelingen en specialisaties die wij uitvoeren:

Bleken

Met een Philips Zoom! behandeling bleken we uw tanden op een veilige manier met behulp van geavanceerde ledverlichting. De behandeling duurt ongeveer een uur en levert direct witte tanden op.

Meer informatie over tanden bleken

CEREC

CEREC is een behandelmethode waarbij we via een computersysteem volledig keramische vullingen, kronen en facings produceren door een 3D-scan te maken van uw gebit. CEREC wordt binnen één behandeling uitgevoerd.

Meer informatie over CEREC

Cosmetische tandheelkunde

Cosmetische tandheelkunde draait om het verfraaien van uw gebit door middel van bleken, kronen, implantaten en facings. U kunt weer trots zijn op uw gebit en vrijuit lachen en spreken.

Meer informatie over cosmetische tandheelkunde

Implantologie

Eén of meerdere ontbrekende of beschadigde tanden worden vervangen door implantaten. Implantaten zijn een soort kunstwortel en vervangen de afwezige tandwortel. Een implantaat wordt gemaakt van het lichaamsvriendelijke materiaal titanium.

Meer informatie over implantologie

Facings

Facings verhelpen het spleetje tussen uw tanden of corrigeren een afgebroken tand. Ook kunt u de kleur en vorm van uw tanden herstellen met behulp van facings.

Meer informatie over facings

Kindertandheelkunde

Kindertandheelkunde wordt ook wel pedodontologie genoemd en is gericht op tandheelkundige behandelingen voor kinderen. U kunt uw kind vanaf twee jaar meenemen tijdens uw bezoek, zodat hij alvast kan wennen aan onze praktijk en specialisten.

Meer informatie over kindertandheelkunde

Kronen en bruggen

Kronen en bruggen zijn een permanente vervangingen voor tanden en kiezen en hebben dezelfde vorm en functie als uw oorspronkelijke tanden.

Meer informatie over kronen en bruggen

Orthodontie

Orthodontie richt zich op het verbeteren van de stand van tanden in de kaken. We maken gebruik van beugels en Invisalign.

Meer informatie over orthodontie

Overkappingsprothese op implantaten

Overkappingsprothesen op implantaten zijn een gedegen alternatief voor de traditionele gebitsprothese wanneer u klachten heeft over bijvoorbeeld de stabiliteit van de prothese in de onder- of bovenkaak.

Lees meer over overkappingsprothese op implantaten

Plaat- en frameprotheses

Plaat- en frameprotheses zijn een volledige vervanging van een of meerdere tanden of kiezen. Wanneer uw tanden niet vervangen kunnen worden door een brug, kroon of implantaat, biedt een prothese de uitkomst.

Meer informatie over plaat- en frameprotheses

Rimpels

Onze specialisten helpen u graag met het verzachten van uw kraaienpootjes en rimpels en het corrigeren van diepe plooien en fronsrimpels. Daarnaast voeren we ook lipbehandelingen uit met Restylane.

Lees meer over de rimpelbehandeling

Sealen

Met sealen dichten we groefjes en putjes in uw tanden en kiezen af. Hiervoor gebruiken we een transparante of tandkleurige kunststoflak.

Meer informatie over sealen

Vullingen

Met een vulling herstellen we een gaatje in uw gebit dat is ontstaan door tandbederf. Het plaatsen van een vulling is vrij eenvoudig en vindt plaats in één behandeling.

Meer informatie over vullingen

Wortelkanaalbehandeling

Een wortelkanaalbehandeling voeren we uit wanneer uw tandweefsel ontstoken is. De behandeling wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving en duurt meestal anderhalf uur.

Lees meer over onze wortelkanaalbehandeling

Expert op het gebied van cosmetische tandheelkunde

Wij staan bekend om onze expertise op het gebied van cosmetische tandheelkunde en alles wat te maken heeft met het verfraaien van uw gebit. Naast het tanden bleken kunt u ook kiezen voor facings waarbij een flinterdun laagje over uw tanden wordt aangebracht om uw gebit meer in balans te brengen. Kronen, bruggen, protheses, implantaten en andere oplossingen kunnen uw gebit herstellen en gezonder maken. Onze specialisten adviseren welke behandeling het beste bij uw gebit past voor een maximaal resultaat. Natuurlijk zijn volledige privacy en optimale zorg en aandacht gegarandeerd bij Tandheelkundig Centrum Nootdorp.

Neem contact met ons op

Neem voor vragen of meer informatie contact op met Tandheelkundig Centrum Nootdorp via 015 285 1000 of via info@tandarts-nootdorp.nl.