Een mooi gebit en een stralende lach

Tandheelkundig Centrum Nootdorp is gespecialiseerd in het gezond houden van uw gebit. Kinderen hebben door de invloeden van de huidige tandheelkunde een gaver gebit als ze volwassen zijn. Hierdoor wordt de norm steeds meer aangepast en ons ideaalbeeld bijgesteld.

De reguliere tandheelkunde en kindertandheelkunde staat bekend om de controle afspraken voor volwassenen en kinderen van alle leeftijden. Bij TCN kunnen alle tandheelkundige ingrepen gedaan kunnen worden die nodig zijn om de tanden, het tandvlees en het gebit gezond te houden. Als het complexer wordt hebben wij voldoende specialisaties om een behandelplan op te stellen dat geschikt is voor uw tandproblemen en past bij uw persoonlijke wensen.

Cosmetische tandheelkunde staat voor het mooier maken van uw gebit. Wij staan bekend om onze expertise op dit gebied. Naast het tanden bleken kunt u ook kiezen voor facings waarbij een flinterdun laagje over uw tanden heen gaan om uw gebit meer in balans te brengen. Kronen, bruggen, protheses, implantaten en andere oplossingen kunnen uw gebit herstellen of gezonder maken. Onze specialisten adviseren welke behandeling het beste past bij uw gebit voor een maximaal resultaat. Natuurlijk is volledige privacy, optimale zorg en aandacht gegarandeerd bij Tandheelkundig Centrum Nootdorp.

 

v28

v46

v44